Huurvoorwaarden StacaravanVerhuurZeeland

Betaling en ontvangst sleutel

Binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging en factuur op uw boeking dient u 40% van de factuur aan te betalen. Na ontvangst van aanbetaling is uw reservering definitief.De eindbetaling dient u 2 weken voor aankomst te betalen. Wanneer u 4 weken voor aankomst boekt dan dient u het gehele bedrag in 1 keer te betalen. Bij aankomst op de camping kunt u ons bellen, dan komen wij u ophalen bij de hoofdingang en begeleiden we u naar de stacaravan, daar ontvangt u instructies en worden de sleutels overhandigd van de stacaravan en voor de slagboom, verdere info krijgt u via de e-mail bij de eindbetaling.

Tarieven

De prijzen en de bijkomende kosten van de stacaravans zijn vermeld op de pagina Tarieven. De huurprijzen zijn inclusief Gas, Water en Elektriciteit.

Borg

De borg bedraagt 70,- euro per boeking. Wanneer bij vertrek de stacaravan stofzuigschoon en in correcte staat wordt achtergelaten krijgt u de borg binnen 1 week op uw rekening terugbetaald. Indien de stacaravan niet correct wordt achtergelaten, of inventaris is beschadigd, wordt dit verrekend met de borg.

Annuleringskosten

Annulering dient per telefoon of e-mail te geschieden, na ontvangst van de annulering krijgt u van ons een annuleringsbevestiging of annuleringsnota toegestuurd.
annulering Bij annulering langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 30% van de huurprijs in rekening gebracht.
annulering Bij annulering langer dan 2 maanden maar niet langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 50% van    de huurprijs in rekening gebracht.
annulering Bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 70% van de    huurprijs in rekening gebracht.
annulering Bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode wordt 90% van de huurprijs    in rekening gebracht.
annulering Bij annulering op de dag van aankomst of later wordt de volledige huurprijs in rekening gebracht.

Wisseldagen

Wij verhuren per week, midweek en weekend, de vertrekdagen zijn Vrijdag en Maandag. Wijziging van wisseldagen is in overleg mogelijk. In het hoogseizoen wordt er alleen per week verhuurd. In het hoogseizoen is de wisseldag op Vrijdag. De aankomsttijd is tussen 15:00 uur en 18:00 uur, komt u na 17:00 uur dan ons bellen (+31 (0)6 19690266). De dag van vertrek dient u voor 10:00 uur de stacaravan te hebben verlaten.

Jongeren

Wij verhuren geen stacaravans aan jongeren onder de 21 jaar, die zonder begeleiding reizen.

Huisdieren

In stacaravan nr11, nr81 en nr26 zijn maximaal 2 honden toegestaan met schofhoogte van max. 40cm, de bijkomende kosten zijn 5,- euro per hond per nacht. De staplaats van de stacaravans is rondom afgesloten met een hekwerk.

Bewoning

Het is niet toegestaan zonder overleg met de verhuurder om met meer personen te overnachten zoals aangegeven in de factuur. Het is niet toegestaan om in de stacaravans te roken.

Stacaravans

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 of 6 personen, voorzien van toilet en douche, warm en koud stromend water, keukeninrichting, TV en tuinmeubelen. Op de bedden liggen 1 persoons dekbedden met hoofdkussens. Lakenpakketten kunt u bij ons huren voor 7,- per pakket, het pakket bestaat uit onderlaken, kussensloop en een dekbedovertrek. Bij de stacaravan mag maximaal 1 auto worden geparkeerd, de tweede auto kan worden geparkeerd op de parkeerplaats buiten de slagbomen. De stacaravans staan op camping Linda, Oostelijke Kanaalweg 4, 4424NC te Wemeldinge.

Aansprakelijkheid

Huurder en leden van hurende partij zijn op eigen verantwoordelijkheid in en rondom de stacaravan. De verhuurder is niet aansprakelijk voor (letsel)schade in welke vorm dan ook. De huurder c.q de hoofdbewoner is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen die uit de reservering en het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf, van alle aangemelde personen, als van gasten.