Stacaravan nr111

Terug naar Keuzemenu
stacaravan-nr111
6-persoons stacaravan woonkamer woonkamer2 plattegrond-stacaravan woonkamer3 keuken grote-slaapkamer kleine-slaapkamer douche douche2 wc

Stacaravan nr111
Max. 4 volwassenen.

Deze rustig gelegen zeer ruime 6-persoons stacaravan biedt u alle comfort die u in de vakantie wenst. Omringd door weelderig groen en aan een doodlopend straatje kunt u heerlijk genieten. De stacaravan is praktisch ingedeeld. De slaapkamers liggen aan beide zijden van het leefgedeelte met aangrenzend de badkamers, waarvan één met wc.
De U-vormige keuken in de stacaravan is met een compleet inventaris en heeft een magnetron en koel/vriescombinatie. Andere voorzieningen zijn TV, DVD-speler en een Truma 5002 gaskachel. Op het beschutte terras naast de stacaravan staat een luxe tuinset met parasol. Hier kunt al heel vroeg genieten van de ochtendzon. De extra bergruimte is afsluitbaar en is ruim genoeg voor meegebrachte fietsen of andere hobbyartikelen. Voor de stacaravan is een parkeerplaats voor één personenauto.
Praktische informatie: Twee slaapkamer met 2 x 1-persoons bed (afm. 1.90x .70). Eén slaapkamer met 1 x 2-persoons bed(afm. 1.90 x 1.40). Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden met kussens.

Kies uw stacaravan om bezettingskalender te bekijken, Wisseldagen zijn op Vrijdag en Maandag.


Voor weekend boeking, altijd van Vrijdag tot Maandag, Bij het huren van een weekend kunt u ook Zondag vertrekken op elk gewenst tijdstip, dan kunt u de sleutels in de brievenbus doen bij de stacaravan.

Liever een boeking aanvragen! Contact formulier

Uitleg Boekingsprogramma

Terug naar Keuzemenu