Stacaravan nr21

Terug naar Keuzemenu
stacaravan-nr21
woonkamer woonkamer2 keuken douche grote-slaapkamer grote-slaapkamer2 kleine-slaapkamer

Stacaravan nr21
4 persoons/Max. 2 volwassenen.

Deze goed verzorgde 4-persoons stacaravan heeft een heerlijk, van de straat, afgeschermde tuin. De groene haag en het landelijke tuinhuisje, met ervoor een grasveld, geven u meteen een behaaglijk gevoel. De stacaravan is praktisch en zeer ruim in gedeeld. De woonkamer voorin, biedt een heerlijk ruim uitzicht. De los staande eethoek is direct naast de open keuken. Hier wordt je aandacht meteen getrokken naar de mooie schouw, inclusief afzuigkap. Eronder staat een 4-pits kooktoestel met oven. En ook een koelkast en magnetron ontbreken hier niet.
Voor de stacaravan is een ruim terras met er omheen een heerlijk grasveld. Die u de mogelijkheid bieden u favoriete plekje te kiezen. Het afsluitbare tuinhuisje achterin biedt u de mogelijkheid om uw eigen of gehuurde fietsen of andere hobbyartikelen netjes op te bergen.
Praktische informatie: Twee slaapkamers waarvan één met 1 x 2-persoons bed (afm. 190x 140) en een met 2 x 1 persoons bed (afm. 1.90 x 70). Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden met kussens. Eén doucheruimte met wastafel en wc inbegrepen. Kleuren tv met dvd-speler en gaskachel met sierschouw.

Kies uw stacaravan om bezettingskalender te bekijken, Wisseldagen zijn op Vrijdag en Maandag.


Voor weekend boeking, altijd van Vrijdag tot Maandag, Bij het huren van een weekend kunt u ook Zondag vertrekken op elk gewenst tijdstip, dan kunt u de sleutels in de brievenbus doen bij de stacaravan.

Liever een boeking aanvragen! Contact formulier

Uitleg Boekingsprogramma

Terug naar Keuzemenu