Stacaravan nr26

Terug naar Keuzemenu
stacaravan-nr26
stacaravan-nr26 woonkamer woonkamer2 woonkamer3 woonkamer4 keuken douche wc plattegrond-stacaravan

Stacaravan nr26
4 Persoons/Max. 2 volwassenen.
Max. 2 honden toegestaan met schofhoogte van max. 40cm.

Centraal op de camping staat een zeer leuke 4-persoons stacaravan. Het interieur is licht en fris gehouden en heeft een gezellig barretje. Achter het barretje is de keuken waar u beschikt over een 4 pits kookplaat en een eigen koffiezetapparaat. Terwijl u geniet van uw vers gezette kopje koffie kunt u, via het gratis Wifi netwerk, wanneer het u uitkomt, contact met familie of vrienden onderhouden. Het terras is rondom omheind zodat de honden of de kleine kinderen heerlijk kunnen rond lopen.
Naast de stacaravan een prachtig terras met tuin-meubilair. Het is een heerlijk plekje waar u lekker beschut kan zitten. Bij de tuinmeubelen is ook een grote parasol aanwezig zodat u, ook tijdens het warmste van de dag, heerlijk koel kunt zitten. Direct naast de stacaravan bevind zich de zeer ruime parkeerplaats voor één personenauto. De ligging van de parkeerplaats is ideaal ten opzichte van de caravan en de berging, geen onnodig sjouwen met spullen dus.
Praktische informatie: Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed (afm. 190x 140). En één met 2 x 1-persoons bedden (afm. 1.90 x 70). Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden met kussen. Eén douche met wastafel en één wc. In het leefgedeelte kleuren tv met dvd-speler, eethoek en elektrische kachel.

Liever een boeking aanvragen! Contact formulier

Uitleg Boekingsprogramma

Aankomstdagen zijn op Vrijdag en Maandag.


Terug naar Keuzemenu