Stacaravan nr81

Terug naar Keuzemenu
stacaravan-nr81
stacaravan-nr81 woonkamer woonkamer2 kamer-eethoek eethoek keuken douche wc plattegrond-stacaravan

Stacaravan nr81
4 Persoons/Max. 2 volwassenen.
Max. 2 honden toegestaan met schofhoogte van max. 40cm.

Deze gezellige 4-persoons stacaravan is rondom geheel voorzien van een rustieke afrastering. Hiermee bieden wij een ideale vakantieplek voor gezinnen met maximaal 2 honden of hele kleine kinderen. De leuke bar, die de keuken met de eethoek verbindt en een mooi laag raam, zijn sfeervolle details die deze stacaravan onderscheidt van de andere.
Centraal voor de ingang van de caravan ligt een riant verhard terras met een volledig tuinset en parasol. Direct hier op aansluitend ligt een mooi grasveld met het tweede, meer schaduwrijke, terras. In het verlengde van de caravan staat een grote nieuwe berging. Ook de parkeerplaats is ruim en volledig verhard.
Praktische informatie: Twee slaapkamers waarvan één met 1 x 2-persoons bed (afm. 190x 140) en een met 2 x 1 persoons bed (afm. 1.90 x 70). Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden met kussens. Eén doucheruimte met wastafel. Eén wc-ruimte. Keuken met magnetron, koelkast en volledig inventaris. Kleuren tv met Dvd-speler en elektrische kachel.

Liever een boeking aanvragen! Contact formulier

Uitleg Boekingsprogramma

Aankomstdagen zijn op Vrijdag en Maandag.


Terug naar Keuzemenu